U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Word vriend van Poëzie Podium Oss!

Voor meer informatie of contact:

 Klik hier!

Raamgedicht van de week     (zie voor alle raamgedichten tab Poëzie)

 
Het Boek

DE SCHOONHEID VAN DE TAAL

ONTROERT BEROERT VERBAAST VERDRIET

VERRAST VERBLIJDT VERRUIMT VERRIJKT

MAAKT JE ONBEREIKBAAR

ROEPT EEN ONSTUITBAAR VERLANGEN OP

NAAR EEN VOLGEND BOEK

 

NOUD VAN TILBORG

 

30 april: Poëzie wandeling i.s.m. IVN

Gepost 2017/04/05

UITNODIGING: natuur – poëziewandeling 2e editie, 30 april van 10.00 tot 12.00 uur

Beste dichter, 

 Het PPO organiseert samen met het IVN op 30 april van 10.00 tot 12.00 uur opnieuw een natuur-poëziewandeling. Dat doen we in nauwe samenwerking met Arjan Aarts van het IVN. 

Onder begeleiding van 3 natuurgidsen van het IVN gaan we wandelen in 3 groepen met 1 of 2 PPO-dichters in iedere groep. Op een tiental plaatsen zal worden gestopt, waar de dichters hun poëzie zullen voordragen over en in de natuur, een ode aan de natuur dus! 

De wandeling start bij de Groenen Dijk aan de Nieuwe Spaanse Steeg tussen Berghem en Haren, een prachtige locatie in de polder met fraaie vergezichten en veel verrassende historie, zoals over het 500 jaar oude vrouwenklooster in Haren. We verzamelen in de bocht van de Nieuwe Spaanse Steeg bij het bosje om 10.00 uur. De wandeling duurt tot 12.00 uur. 

 Voordat we op 30 april starten gaan we echter voorwandelen met Arjan Aarts om te bepalen op welke locaties wij onze gedichten kunnen voordragen en dat doen we op zaterdag 1 april om 14.00 uur. Vervolgens kunnen de dichters thuis aan de slag met hun ideeën over de bezochte locaties. 

 Op zaterdag 29 april 14.00 uur gaan we nog een keer voorwandelen met de dichters en de IVN-gidsen en vormen we tegelijkertijd groepjes; welke dichters worden aan welke gids gekoppeld. Zondag ontmoeten we dan de natuur- en poëzieliefhebbers, die met ons gaan wandelen. Natuurlijk hopen we op prachtig voorjaarsweer met veel ontluikend groen! 

 Wie wil hieraan meedoen? Je kunt je opgeven via: secretaris@poeziepodiumoss.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?